Zo ziet niemand je beha in een jurk met open rug

By A Mystery Man Writer

Je ziet het al helemaal voor je: je gaat de show stelen in een jurk met een rugdecolleté zó laag dat je billen maar net binnenboord blijven
Je ziet het al helemaal voor je: je gaat de show stelen in een jurk met een rugdecolleté zó laag dat je billen maar net binnenboord blijven. Het enige probleem? Dat lelijke bh-bandje dat roet in het eten gooit.
Of het nu winter of zomer is, één ding is zeker: de korsettop kan dit jaar niet in je kast ontbreken. Celebrities onder wie Megan Fox, Gigi Hadid, Beyoncé en Kim Kardashian zijn al even geleden met de top gespot, en het lijkt erop dat het de komende tijd nog niet uit het straatbeeld verdwijnt. Gelukkig maar, want met dit item kun je alle kanten op. 
Of je nu een minimalist of maximalist bent: details maken je outfit af. En dit seizoen zijn die details opvallender dan ooit tevoren. Zo zien we veren, franjes, enorme schoudervullingen en meer saillante onderdelen. 

De beste beha's om te dragen onder jurken en tops met open rug

BIJ DE ZAAK. Lingeriezaak Femina is al bijna honderd jaar vaste waarde in Mechelen: “Plakbeha's en strings zijn aan opmars bezig” (Mechelen)

/wp-content/uploads/2022/

Fashion nieuws en inspiratie

Waarom er zoveel ophef is over de one-shoulder-top

DUMP DE BEHA EN VOEL JE VRIJ EN COMFORTABEL! - Shannblogt

Trend: laat je rug zien deze zomer

Zo ziet niemand je beha in een jurk met open rug

12 lingerie tips voor onder een jurk

Fashion nieuws en inspiratie

Hier shop je Meghan Markles mooiste jurken ooit

Zo ziet niemand je beha in een jurk met open rug

Beha • Historisch Kader

©2016-2024, doctommy.com, Inc. or its affiliates