Smoothly bh – beha zonder beugel in zachte microvezel – Miss Mary

By A Mystery Man Writer

Beha zonder beugel met zacht microvezelgevoel. Voorgevormde cup voor een ronde vorm en een discrete naadloze look. Ongewatteerde niet-gevoerde volledige cup van stijf materiaal voor lifting en scheiding. Gewatteerde verstelbare schouderbandjes met borduurapplicaties die de schouders ontlasten. Zachte rand onder om de band gevouwen voor extra comfort. Rug in U-vorm met verstelbare haak- & oogsluiting.. • Licht en soepel materiaal met microvezelgevoel.. • T-shirt beha - discreet onder kleding.. • Lifting en scheiding van de buste. • Voorgevormde ongewatteerde cup voor een ronde vorm.. • Gewatteerde verstelbare comfortbandjes.
Beha zonder beugel met zacht microvezelgevoel. Voorgevormde cup voor een ronde vorm en een discrete naadloze look. Ongewatteerde niet-gevoerde volledige cup van stijf materiaal voor lifting en scheiding. Gewatteerde verstelbare schouderbandjes met borduurapplicaties die de schouders ontlasten. Zachte rand onder om de band gevouwen voor extra comfort. Rug in U-vorm met verstelbare haak- & oogsluiting.• Licht en soepel materiaal met microvezelgevoel.• T-shirt beha - discreet onder kleding.• Lifting en scheiding van de buste• Voorgevormde ongewatteerde cup voor een ronde vorm.• Gewatteerde verstelbare comfortbandjes.

Keep Fresh beha zonder beugel – gemaakt voor maximaal comfort – Miss Mary

Bh zonder beugels lovely jacquard Miss Mary Of Sweden

Bh zonder beugel - Koop bij Miss Mary

Miss Mary of Sweden - zonder beugel - BH online kopen, Lage prijs

T-shirt beha zonder beugel met ongewatteerde, voorgevormde cup van stijf materiaal dat de buste uitstekende steun, lifting en een ronde vorm geeft.

Smooth Lacy t-shirt bh

Oudere beha Damesbeha met voorsluiting Bloemen 5d Vorming Push Up BH Draadloze Non Wired Bra Zachte cup Beha's met voorsluiting voor vrouwen (Koffie,XL) : : Kleding, schoenen & sieraden

zonder beugel - Blauwe - BH online kopen, Lage prijs

Beha zonder beugel met zacht microvezelgevoel. Voorgevormde cup voor een ronde vorm en een discrete naadloze look. Ongewatteerde niet-gevoerde

Smoothly bh

Smoothly bh – beha zonder beugel in zachte microvezel – Miss Mary

Koop zachte bh's online bij MONA

Welk materiaal is het meest geschikt voor lingerie?

Smoothly bh – beha zonder beugel in zachte microvezel – Miss Mary

Miss Mary of Sweden - zonder beugel - BH online kopen, Lage prijs

Bh zonder beugel - Koop bij Miss Mary

©2016-2024, doctommy.com, Inc. or its affiliates